Bloedzuigertherapie
Paard & Pony

115 euro per behandeling
incl. 4 bloedzuigers*

Bloedzuigertherapie
Hond & kat

95 euro per behandeling
incl. 2 bloedzuigers*

Bloedzuigertherapie
Overige dieren

95 euro per behandeling
incl. 2 bloedzuigers*


*De hoeveelheid bloedzuigers per behandeling kan verschillen, afhankelijk van bijvoorbeeld de specifieke problematiek en grootte van het dier. De kosten per extra bloedzuiger zijn 10 euro/stuk. Neem voor meer informatie contact met mij op.

  • Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt eveneens af van de klacht en ook hoe lang deze al speelt. Gemiddeld zijn voor acute problemen 1 tot 3 behandelingen voldoende en bij chronische problemen zijn 4 tot 8+ behandelingen voldoende. Bij chronische aandoeningen, denk bijvoorbeeld aan artrose, is het doorgaans het meest effectief om na het intensievere begintraject over te gaan naar periodieke behandelingen. 
  • Het tijdsbestek tussen de behandelingen is heel individueel en wordt tijdens de eerste behandeling concreet besproken.  
  • De duur van een behandeling is circa 60 tot 90 minuten.  
  • Bloedzuigers staan geregistreerd als medicatie. Er wordt zorgvuldig mee omgegaan. De bloedzuigers worden slechts één keer gebruikt. Ze worden bewaard en blijven eigendom van Bloedzuigertherapie Stammes. 
  • De behandeling van honden vindt doorgaans plaats op mijn praktijk in Ottersum, Limburg. Afhankelijk van de afstand kom ik voor uw hond eventueel ook aan huis. Neem ook hiervoor contact met mij op.
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten. Reiskosten op aanvraag.
  • De genoemde prijzen zijn inclusief btw. 

Werkgebied

Straal van 70 km vanuit 6595 PC Ottersum, Noord-Limburg.
U kunt het beste even contact opnemen als u twijfelt of ik wel of niet in uw omgeving kom.